Workshop Constelaţii familiale de Bert Hellinger


Cine poate beneficia? Când simţi că trăieşti o situaţie care nu îţi aparţine, simţi că ai anumite greutăţi, eşti blocat, simţi că nu eşti în rolul potrivit, când ai ceva suspendat sau nerezolvat care îţi condiţionează viaţa. Când ai dificultate de a te relaţiona cu unul sau mai mulţi membri ai familiei, de exemplu “cu tatăl , cu mama, cu sora sau fratele, cu partenerul/a sau soţul/soţia…” etc. Poţi încerca această metodă sistemică extraordinară.

Cand? Sâmbătă şi Duminică 25-26 aprilie 2015 Bucuresti. Condus de Deva Krishna ( Sameh Youssef Ibrahim) discipol trezit al lui Osho. detalii aici  .

Pentru informatii si inscrieri contactati: Ciobanu Liliana-Maria E-Mail: ciobanuliliana357@yahoo.it

Nr. tel: 0757775063

Inscrierile telefonic se fac dupa 13 martie 2015

Plata efectiva se face dupa 13 martie 2015

Constelaţiile familiale sistemice reprezintă un pas foarte important în calea creşterii interioare. În conformitate cu Bert Hellinger, acestea sunt o metodă pentru rezolvarea conflictelor şi nevrozelor, adeseori prezente în câmpul relaţional. Răspândite în Europa şi restul lumii, recunoscute pentru eficacitatea lor, metoda Constelaţiilor familiale vine utilizată în diferite domenii ale vieţii sociale, acolo unde există sistemul relaţiilor umane.

Eficiente în terapia familială, de grup, de copie, individuală, în şcoli, la spital, la birou, în companii, în închisori, caracteristica lor principală fiind cea de a se baza pe “Ordinile Iubirii” şi pe forţele vindecătoare înrădăcinate în Sistemul Familial. Desfăşurarea vieţii noastre, în anumite cazuri poate urma un destin şi sentimente care în realitate nu ne aparţin. Evenimentele care se pot prezenta pot fi boli serioase, dorinţa de a muri, probleme la locul de muncă etc. care pot depinde de încurcăturile sistemice familiale. Iritaţiile sistemice care ne afectează destinul, sunt aduse la lumină prin procesul sistemic al Constelaţiilor familiale. De altfel înţelegerile care urmează conduc spre vindecare.

 “ ceea ce se întâmplă, se întâmplă din iubire

 Şi ceea ce datorită iubirii vine păstrat

 Poate fi dizolvat şi anulat doar prin iubire.

 Există un viitor doar pentru cine este în sintonie cu trecutul.”

 Bert Hellinger

 

Multumesc!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.