2012 – Anul Dragonului de apa


         Anul chinezesc viitor va incepe pe 23.01.2012 si se incheie pe 9.02.2013  corespunde anului DRAGONULUI DE APA. Un an al Dragonului este un an tumultuos, plin de evenimente neprevazute si de provocari, dar pe care elementul APA le va mai domoli.
         E un an al inceputului, al curajului si initiativei, deci este bine sa pornim pe cai noi, nebatatorite, pe cont propriu. Este un an benefic celor care vor sa schimbe ceva, sa porneasca pe alt drum decat pana acum, sa incerce domenii nemaincercate! Este un an al pionierilor, al, temerarilor, al celor cu spirit eroic, al deschizatorilor de drumuri, dar care trebuie sa-si tina sub control agresivitatea si impulsivitatea. Este anul celor care vor sa-si depaseasca limitele, sa incerce altceva decat tot ce au facut inainte.

Un copil născut în anul dragonului de apa va şti să îşi clădească drumul în viaţă astfel încât să se afirme şi să obţină succesul, social şi profesional. Totuşi, va prefera ca, după ce obţine bunăstarea şi performanţele dorite, să rămână anonim, fugind de mediatizare şi de expunerea publică.

Energia maxima se va manifesta in luna Dragonului, care incepe la 20 mai ( luna noua-20 mai, luna plina 4 iunie, in scadere pana pe 18 iunie-pe 19 iunie incepe luna Sarpelui).
E un an in care nu vom suporta usor rutina, nici banalul, nici monotonia, de aceea avem nevoie permanent de ceva nou si atractiv la orizont. Daca nu ni se ofera mereu provocari, le vom cauta singuri, dar trebuie sa le alegem cu cap, nu sa ne aventuram nebuneste sau orbeste spre perspective periculoase, deoarece este si un an al gesturilor riscante!
Sursa: acvaria.com

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.