Body Mind Spirit Festival


banner-bmsf

Din cadrul acestui eveniment va transmit cateva recomandari …dar Va Recomand sa vizionati listele de la link-uri si  sa ALEGETI ce simtiti 🙂

Workshop-uri http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/
Inscrierea la prezentarile din cadrul Body Mind Spirit Festival Bucuresti este gratuita, insa aceasta trebuie facuta online. Locurile sunt limitate (aprox. 100 de locuri/conferinta) iar inscrierile se fac in ordine cronologica.

Din lista afisata va recomand :
Vineri 1 Martie 2013 – Sala A

Ora 17:45 Membru fondator al centrului de dezvoltare personala Ordo Romania  Doru Bem Initiere in protectia energetica In acest curs veti invata elementele cele mai importante in protectia energetica si psihica. Veti invata folosirea simbolurilor magice in ritualul de protectie, tehnici de protectie antimalefica cu ajutorul cristaleIn acest curs veti invata elementele cele mai importante in protectia energetica si psihica. Veti invata folosirea simbolurilor magice in ritualul de protectie, tehnici de protectie antimalefica cu ajutorul cristalelor, plantelor, elementelor magice,tehnici populare si shamanice de protectie, elemente de numerologie in protectie si altele. Din toate putem invata si ne putem creea propriul nostru ritual si spatiu de lumina peste care nimic sa nu poate intra. Va asteapta la curs detaliile ce construiesc intlor, plantelor, elementelor magice,tehnici populare si shamanice de protectie, elemente de numerologie in protectie si altele. Din toate putem invata si ne putem creea propriul nostru ritual si spatiu de lumina peste care nimic sa nu poate intra. Va asteapta la curs detaliile ce construiesc intregul.

Sambata 2 Martie 2013 – Sala A

12:00 Profesor Huna, Mirela Ceaus Introducere in vindecare Huna (sanatate si armonie prin Huna)
Huna este minunata pentru vindecarea emotionala, caci invata peste secole despre puterea subconstientului, inainte de recunoasterea psihologiei din Vest ca tratament eficient pentru multe boli comune ale zilelor noastre. Alte rezultate: echilibrare energetica; stimularea refacerii starii de sanatate si vitalitate fizica; armonie mentala, claritate in gandire; manifestarea abundentei si a proiectelor;imbunatatirea relatiilor interpersonale, gestionarea situatiilor conflictuale; cresterea vibratiei si a constiintei spirituale; optimizarea energetica a alimentatiei.
13:00
Conf. Vasile Andru, scriitor
Presedintele Centrului de Practica Isihasta Bucuresti
Psihoterapie isihastă: Practici şi modele filocalice pentru restabilirea sănătăţii
Este o terapie vizând echilibrul psihic şi rezolvarea unor focare patogene, bazată pe tradiţia filocalică, pe practica isihastă noera proseuche şi pe vindecări sacerdotale.
În tradiţia isihastă, se conturase o disciplină a îmbunătăţirii umane, a vindecării bolilor egoului, a corectării unor trăsături de personalitate. Experienţe şi cazuistică privind restabilirea echilibrului psiho-emoţional.
14:00 Astrolog, NumerologValeriu Mihai Panoiu  Calatoria sufletului printre numere si zodii Aventura spiritului in planul terestru este codificata in astrologie si numerologie. Cele doua limbaje limbaje simbolice compun un lant de ADN cosmic. Dumnezeu ne vorbeste prin numere si zodii, care ne aduc aminte ca facem parte din planul Divin si ca suntem creatorii propriei vieti.

Momente artistice/Demonstratii  va recomand:

 
Vineri 1 Martie 2013
Ora 18:00 – 18:30 Introducere in Medicina Vibrationala Lansare carte Editura Dao Psi  – Autori:Conf. Dr. Traian Trandafir si Lector Univ.Dr. Mihaela Gheorghiu

Multumesc!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.