Imagine

Doneaza si ajuta! fii alaturi de SZOBY CSEH


Multumesc membrilor Asociatiei Rafael Roreiki si celor care au donat, am strans 200 lei si au fost depusi ieri 18.06, in contul lui Szoby  Cseh. Cum spunea Gladiatorul ” WE can WIN IF WE STAY TOGETHER” – Asociatia Rafael Roreiki – IMPREUNA vindecam suflete!  Si tu poti ALEGE  sa donezi orice suma conteaza si/sau sa trimiti mai departe acest mesaj celor din lista ta de contacte !STA60010

iata mesajul preluat dupa pagina fb https://www.facebook.com/SOBI.CSEH.OFFICIAL?fref=ts ” Mă adresez strict celor care sunt interesați de soarta lui Sobi Cseh și m-au întrebat ce se poate face pentru a-l ajuta.

Așa cum spuneam mai devreme, revin cu vești despre Sobi, aflat, după cum știți, pe patul spitalului Fundeni la secția de hematologie. Da, într-adevăr boala despre care ați citit in presă se confirmă: „Mielom multiplu” (cancer la măduva spinării). A făcut tratament cu citostatice si radioterapie pentru o tumoare pe coloană.
N-am să intru în amănunte, deoarece mă depășesc termenii medicali, însă am să relatez pe scurt ceea ce mi s-a parut esențial:
În primul rând s-a bucurat foarte tare când i-am spus câtă lume îi e alături și v-a mulțumit din suflet tuturor.
Starea lui de spirit este relativ bună, e optimist, glumește pe seama asistentelor din spital, dar e foarte slăbit și în același timp trist că nu-și poate continua proiectele și că n-are cine se ocupa de câini în lipsa sa.
Familia îi e în permanență alături, îl susține și se zbate să-i procure medicamentația adecvată – foarte costisitoare, de altfel.
Medicamentul de care are nevoie se numește „LENALIDOMIDĂ”, este îngrozitor de scump și nu se găsește la noi în țară. Îi trebuiesc flacoane de 10 – 15 – 25 mg, a câte 60 de comprimate. I s-a spus că există în unele țări din Europa, dar este foarte scump. Cea mai bună variantă ar fi să i se trimită din India, unde există la un preț mai rezonabil, dar problema e că transportul durează foarte mult, iar lui îi trebuie urgent. Așa că, dacă cineva are cunoștințe…
Costul spitalizării nu l-am aflat, însă numai medicamentul mai sus menționat costă în jur de 2000 € / lună.
Pentru cei care vor să doneze, s-a deschis un cont pe numele „Cseh Szabolcs Imre”, pe care îl administrează soția sa, iar acesta este: RO09RNCB0318029310470002

P.S: Am văzut vehiculându-se fel de fel de conturi de la diverse asociații sau mai știu eu ce. Acesta este singurul cont valabil.

Dan Motanu”

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.