25.11 Dolphin Reiki si Intalnirea lunara a Asociatiei Rafael Roreiki


Adresa de desfasurare a evenimentului din 25 noiembrie 2013 va fii comunicata participantilor. Info: 0726877966. Membrii Asociatiei cu legitimatie participare gratuita. Cei care ati primit acordajul de la Elena RoReiki in sistemul Dolphin Reiki la distanta sau in alte seminarii taxa este 10 lei/pers.

Ce vom face?

Meditatia delfinilor – intalnirea cu delfinul tau
Initierea in Dolphin Reiki

Ce cuprinde seminarul?

Delfinul- cum il identificam ca animal totem?
Cristalele delfinilor
Tehnica initierii in Dolphin Reiki
Tehnica initierii in Dolphin Reiki la distanta
Exemple, Intrebari si Discutii
Linia de initiere: Mark Apollo Scott – […] – Karyn Maria Lombrea- Ionut Nicolau – (Zoltareanu) Elena RoReiki – numele tau

Pentru participare la acest eveniment se solicita o donatie de 25 lei pentru proiectul REIKI PENTRU ANIMALE al Asociatiei Rafael Roreiki. Prin acest proiect terapia reiki este promovata prin afise si pliante in cabinete veterinare partenere .Urmeaza sa lansam un curs Reiki pentru animale.

Donatia se realizeaza in contul Asociatiei deschis la banca Alpha Bank sucursala IC Bratianu, Bucuresti, Cont IBAN: RO77BUCU2242232523018RON sau in ziua evenimentului. Sunt doar 10 locuri disponibile. Adresa de desfasurare a evenimentului va fii comunicata participantilor. Info: 0726877966. Membrii Asociatiei cu legitimatie participare gratuita. Cei care ati primit acordajul de la Elena RoReiki in sistemul Dolphin Reiki la distanta sau in alte seminarii taxa este 10 lei/pers.

Participantii primesc manualul Dolphin Reiki.

Pot participa persoanele care nu au nici o initiere intr-un sistem Reiki dar si cei care au primit initierea in Dolphin Reiki si doresc sa ofere initieri altor persoane.

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.