Descopera animalul tau totem


              Totemismul este un concept antropologic care desemneaza o relatie metafizica dintre un om sau un grup de oameni si un animal, un vegetal sau un mineral. Totemismul era, si inca mai este, raspandit in America de Nord, Australia, Egipt, Oceania, etc. Samanii fiecarui trib erau responsabili ca prin intermediul viziunilor lor, sa afle animalul, planta sau mineralul totem al fiecarui nou nascut. Acest lucru se intampla cand exista un totemism individual si nu unul de grup.

Daca urmaresti atent evolutia ta intr-o zi sau o perioada de timp facand legatura cu aceste totemuri vei realiza ca exista energii pozitive care iti influenteaza substantial activitatea si gandirea. Aceste animale descriu o parte din tine. Cum le descoperi, mai ales pe cele reprezentate de animale? Scrie o lista cu ce animale iti plac. Analizeaza animalele ce iti apar mereu in vise. Care sunt  animalele pe care doresti sa le vezi cand vizitezi o gradina zoologica?

 

Iata o lista cu cateva dintre aceste totemuri.

 

       Vulturul reprezinta iluminarea, capacitatea de a vedea adevarurile ascunse, forta, legatura cu ghizii spirituali si “invatatorii”, curajul, intuitia, creativitatea, puterea de vindecare, privirea agera si zborul cat mai inalt.

 

       Pantera neagra reprezinta profetul, misterul, puterea reclamata, constiinta puterii, magia lunii, puterea de profunzime, de a se ascunde si de a se schimba.

      Cioara reprezinta purtatorul de suflete, umbra, santinela, capacitatea de preschimbare.

      Tigrul alb reprezinta divinizarea propriului adevar, forta in convingeri, unicitatea, individualitatea, umbra si lumina, puterea.

      Puma reprezinta puterea de conducere, a sta in spatele convingerilor, incredere, istetimea, constiinta, mesagerul dintre pamanteni si metafizic, echilibrul, fermitatea si durabilitatea, responsabilitatea,  capacitatea de a fi de nadejde.

     Delfinul reprezinta…Continuare http://www.roreiki.blogspot.ro/p/evolutie-spirituala.html

Iti recomand sa vizionezi desenul animat BROTHER BEAR.

 

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.