Galerie

Evenimente


Arhanghelul Rafael protejeaza calatorii si pelerinii crestini, simbolizati  in aceasta imagine de toiag si peste.  Rafael ma insoteste in activitatea mea ca ghid de turism (Romania, Grecia, Turcia, Croatia, etc) dar si in cea de terapeut,  de aceea ii dedic:  Proiectul  MERG CU RAFAEL, ce  inseamna calatorii si tabere in care vizitam locuri spirituale,  inotam cu delfini sau zburam in balonul cu aer cald.  Sunt doar cateva din experientele spirituale pe care imi doresc sa vi le impartasesc…

un procent din suma mentionata in descrierea calatoriei vor fii donati si directionati pentru copiii, adolescenti orfani sau cu posibilitati financiare mici vor merge in excursii de 1 zi in Romania. Copiii sunt Viitorul  pe care il modelam de Azi,  le deschidem noi orizonturi,  ii invatam istoria, le povestim de stramosii nostrii dacii si le aratam locuri frumoase din Romania. 

La fiecare intalnire lunara a Asociatiei Rafael Roreiki, membrii vor avea la dispozitie situatia donatiilor primite pentru acest proiect sau vor primi la cerere pe email fotocopii ale documentelor. 

Daca aveti sugestii privind acest proiect sau doriti sa realizati o donatie/sponsorizare:

Cu drag va astept  sa MERGEM CU RAFAEL,

Zoltareanu Elena – RoReiki

Ghid de Lumina & Maestru Reiki

presedinte Asociatia Rafael Roreiki

0726877966

asociatiarafaelroreiki@yahoo.com

———————————————————————————————–––––––––––––––––––––––––––––––

EX 1 ZI SEMNE, SIMBOLURI si locuri energizante VALEA OLTULUI 14.06.2014

Plecare dimineata ora 8:00 din Bucuresti.
Vizitam: 1 ora si 30 minute salina Ocnele Mari : din care 20 minute seminar Terapia cu sare si metode de curatare si purificare a aurei sustinut de Elena RoReiki.
apoi ne continuam calatoria initiatica descoperind simbolurile si locurile speciale -energizante – de la Manastirile Cozia si Turnu.
Drumetie pana la cascada Lotrisor – daca vremea permite.
Seara revenim in Bucuresti aprox ora 20:00.

Tarif: 80 lei/pers.
Reducere 5% pt membrii cu legitimatie Asociatia Rafael Roreiki.

informatii: Elena RoReiki
maestru Reiki si presedinte Asociatia Rafael Roreiki
rafaelroreiki.com
tel: 0726.877.966

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

TABARA SPIRITUALA MARAMURESPerioada: 20-27 iunie 2014  –  10 locuri

 

Pretul include: cazare in camere duble si suita (ap. 2 camere si o baie), 3 mese/zi, intrarea la muzee, intrarea la Cimitirul Vesel, bilet telescaun, transportul de la pensiune la atractiile turistice, ghid local. Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, frigider, tv, wifi.

 

Pretul excursiei este de 165 lei/ persoana/zi.  Poti veni cate zile vrei din cele 7!!

Pentru membrii Asociatiei Rafael Roreiki pretul este de 160 lei/persoana. 

Pentru rezervare:  va inscrieti pe email asociatiarafaelroreiki@yahoo.com sau telefon 0726877966 – Elena RoReiki

apoi se achita un avans direct in contul bancar la PENSIUNEA VERDE suma pentru 1 zi  (165 lei) – pentru emitere factura contact Albert Drincal tel:  email:  pensiuneaverde@gmail.com si http://www.pensiuneaverde.com (aici sunt si poze cu camerele) Tariful celor 7 zile total este 1155 lei/pers.

 

Transportul  cu trenul sau masina personala pana in Maramures. Cei care ajung  cu trenul in Baia Mare va recomand sa cumparati bilet cu cel putin 21 de zile inainte de data plecarii si Pensiunea Verde asigura transferul de la gara la pensiune gratuit.

 

Ziua 1  Vineri – 20 iunie

Primirea si cazarea oaspetilor la Pensiunea Verde – Baia Sprie  http://www.pensiuneaverde.com, acomodare,  relaxare in curte, servirea pranzului, plimbare prin padure in imprejurimi sa cunoastem copacii J. Cina. Seara de meditatie si initiere cristale eterice: ametist si carneol.  Vizionare film initiatic.

 

Ziua 2 Sambata – 21 iunie

Excursie Viseu de Sus, plimbare cu Mocanita (biletul de tren nu este inclus aprox. 48 ron/pers). Servirea pranzului la pachet in statia Paltin de pe Vaser. La intoarcere, vizitam manastirea Barsana. Cina la Pensiunea Verde.

 

Ziua 3 Duminica 22 iunie Mic dejun. Vizitare biserica de lemn de la Surdesti din anul 1721 (UNESCO) si vizita in satul Negreia cu degustare produse traditionale si o vizita surpriza la un OM special…Pranz. Seminar practica si terapie Reiki. Cina.
Ziua 4 Luni 23 iunie Mic dejun.

Excursie drumetie (4 km) Lacul Albastru Baia Sprie (www.laculalbastru.ro), Crapatura Zorilor,  Dealul Minei. Intoarcere la Pensiunea Verde. Servirea pranzului.  Zi dedicata initierilor USUI REIKI, KARUNA REIKI, Ordinul lui ZAMOLXE, Sandalphon  la cererea fiecarei persoane – fiecare plateste atat cat considera si doreste sa contribuie cu donatii pentru proiectul Copiii Merg cu Rafael al Asociatiei Rafael Roreiki (rafaelroreiki.com). Pentru info initieri:  vezi detalii pe blogul Elena RoReiki  roreiki.blogspot.ro
Ziua 5 Marti 24 iunie Mic dejun. Sarbatorim la inaltime Ziua Iei…deci in bagaj sa nu uitam o ie traditionala!!
Excursie Lacul Mogosa, urcarea cu telescaunul pe vf Mogosa pana la 1246 m…”zburam precum ingerii” si privim Maramuresul de pe cel mai inalt varf. Vizita la Baia Mare  la muzeul de minerale si cristale (fiecare achita taxa de acces in muzeu). Intoarcere la Pensiunea Verde. Servirea pranzului. Relaxare, program liber . Cina

Ziua 6 Miercuri 25 iunie Mic dejun. Excursie lunga (1 zi intreaga) vizitam muzeul Memorialul Durerii- Inchisoarea de la Sighet, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Manastirea Peri de la Sapanta. Pranzul se va servi la un popas de pe drum, la pachet. Cina.

Ziua 7 Joi 26 iunie Mic dejun. Despartirea de oaspeti.

 

 

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.