“A Noua Dimensiune” – Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare


Miercuri, Joi si Vineri la  “A Noua Dimensiune” – Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare  cautati roll-up-ul (vezi poza) Asociatiei Rafael RoReiki si  lasa in scris adresa de email si la orice calatorie organizata de Asociatie in 2015  primesti 10% reducere !  Va asteptam cu drag, zilnic, intre 10 – 20, incepand de miercuri, 25 martie …Din 25 martie, vă invităm la Galeria Dalles pentru a participa la un eveniment special, dedicat aprofundării cunoaşterii interioare, dezvoltării personale şi practicilor de terapii complementare – Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare, “A Noua Dimensiune”.

Aflat deja la a cincea ediţie, evenimentul se va derula în perioada 25 – 29 martie şi va avea ca scop atingerea câtorva laturi importante ale îmbunătăţirii vieţii şi dezvoltării noastre profunde:
evoluția spirituală, echilibrul energetic, curajul de a ne descoperi pe noi înşine dar şi tehnici şi exerciţii prin care putem evolua.
Toate acestea şi multe alte teme de interes: homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică şi altele, vor fi dezbătute de invitaţi speciali în cadrul seminariilor şi workshop-urilor care vor fi susţinute pe toată perioada evenimentului.

Suntem pregătiți să vă oferim si produse care contribuie la menţinerea sănătatii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii:
siropuri şi uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint şi pietre semipreţioase. Toate acestea pot fi achiziţionate în cadrul celor 5 zile ale evenimentului.

De asemenea, pe toată durata festivalului veti putea achiziţiona cărţi de dezvoltare personală, spiritualitate şi ezoterism, psihologie, astrologie sau filosofie, de la standurile celui mai important târg de carte cu discount din România, KILIPIRIM, ce se va desfășura in aceeași perioadă, în paralel, la parterul Galeriei Dalles. Va fi o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Vă aşteptăm în perioada 25 – 29 martie, la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, la etajul Galeriei Dalles, deschis zilnic între 10.00 dimineaţa şi 8:00 seara.

Intrarea şi participarea la conferinţe este liberă!
Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/ANouaDimensiune

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.