Mai sunt 5 zile: Alege sa redirectionezi 2% pentru Asociatia Rafael Roreiki


 

In galeria de mai sus am ales cateva momente din activitatea Asociatiei Rafael Roreiki  din ultimile 12 luni. Urmeaza momente si mai frumoase: O noua calatorie pentru suflet la Prislop, si Sarmisegetuza Regia, Seminarii Reiki in intalnirile gratuite pentru membrii, Reiki pentru animale in cabinete veterinare.. multumesc tuturor partenerilor si celor care au sustinut activitatea Asociatiei…   si IMPREUNA VINDECAM SUFLETE – astfel putem sa ajutam prin redirectionarea celor 2%. Aceasta donatie (redirectionare 2%) nu te costa nimic ! Doar un formular de completat si depus la Fisc pana la data de 25 mai 2013Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat. Instructiuni de completare a formularului 230 de redirectionare a 2% din impozitul datorat statului catre ASOCIATIA RAFAEL ROREIKI:

 

* Daca esti salariat, completeaza formular 230 Asociatia Rafael Roreiki

I.  Se completeaza CU MAJUSCULE – Date de identificare ale contribuabilului (nume, initiala tatalui, prenume, cod numeric personal, adresa completa, email, telefon).

La Suma:  nu este necesara completarea; organul fiscal va calcula si vira suma conform legislatiei.

III. Se lasa necompletat.

Semnati si datati formularul.

-Depuneti personal formularul 230 completat de dvs. la registratura administratiei financiare de care apartineti (unde aveti domiciliul sau resedinta), pana la data de 25 mai 2013.
– Formularul se poate trimite si prin posta, cu scrisoare recomandata, pe adresa administratiei financiare de care apartineti (unde aveti domiciliul).

Pentru formular 200 https://rafaelroreiki.com/donati-2/

Multumesc!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.