MOLDAVIT – piatra extraterestra


Cand auzim de MOLDAVIT ne fuge gandul la Molda, catelusa din legenda Moldovei? Eu cand l-am vazut prima data in Bucuresti, la Muzeul Antipa unde este expus, m-am gandit imediat la Krypton piatra verde din filmul Superman.  Piatra de Moldavit avand doar aproximativ 1 cm, este inclusa in expozitia de meteoriti si emite vibratii puternice..
Insa denumirea de Moldavit provine de la valea raului Moldau (Valtava) din Cehia. Este o piatra de culoare verde, verde-masliniu, o sticla naturala, la fel ca obsidianul cu care a fost confundat multa vreme, deosebit de rara si speciala datorita originii sale extraterestre. Structura moldavitul autentic prezinta la suprafata adancituri paralele, neuniforme, creand un aspect grunjos, cu margini ascutite sau dantelate. Lasa impresia unui ciob de sticla, dar este o piatra calda si fragila. Specialistii afirma ca s-a format in urma cu 15 milioane de ani la impactul meteoritilor cu Pamantul. Este singura piatra de origine extraterestra de pe Pamant si din aceasta cauza se spune ca mesajul sau pentru locuitorii acestei planete trebuie descoperit prin stimularea intelepciunii. Legendele asiatice stravechi spun ca ar proveni de pe Sirius, si legendele despre Atlantida fac adeseori referire la acest cristal. Cele mai importante locuri cu incarcatura spirituala de pe Pamant ascund in ele bucati de Moldavit (Mecca, Tibet, Israel).  Ce spun cei care au folosit aceastra piatra? Mulţi oameni au precizat ca ajută să la eliberarea deseurilor emotionale si alte aspecte ce impiedicau dezvoltarea personala: idei si concepte de viata vechi, obiceiuri nesanatoase, relatii, prietenii care nu le aduceau fericire completa. Deoarece energiile sale sunt atât de puternice este o idee bună să-l păstraţi langa voi  foarte mult atunci când veti primi unul, şi sa meditati cu el în mod regulat. Ori de câte ori Moldavit este utilizat în meditaţie se recomandă ca  pietre de împământare: turmalina neagra, hematitit, ochi de  tigru, cuart fumuriu, jasp rosu, sau obsidian, plasate la  picioare pentru împământare.
Purtand, sau pur şi simplu tinand, o bucată de Moldavit poate produce multe si interesante reacţii instantanee şi experienţe: căldură si emanare de căldură, vibratii energetice spontane şi sau care pot dura pe tot parcursul zilei care în general, care  pot fi simţite nu  numai de către purtătorul lui, dar si de cei din  jur.
Atentie! Vibratia acestei pietre este foarte mare, astfel ca…..continuare

2 comentarii la “MOLDAVIT – piatra extraterestra

Multumesc!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.