Scopul vietii este EVOLUTIA


Mulţi oameni se miră de ce sunt atât de diferiţi de semenii lor. Şcoala iniţiatică poate da foarte uşor un răspuns. Omul, în nenumăratele sale încarnări, trebuie să treacă prin cele şapte clase evolutive. Acestea au legătură cu buna funcţionare a celor şapte chakre principale şi cu ridicarea energiei Kundalini pe canalul central.
Oamenii se află pe nivele evolutive diferite, de aceea ei au trăiri şi gânduri diferite. Scopul vieţii este evoluţia. Aceasta se poate realiza numai în planul fizic şi în trup material. Oameni cu nivele diferite de evoluţie se întâlnesc pentru a învăţa împreună şi a trece examenele şcolii vieţii.

Există trei tipuri de şcoli ale vieţii prin care omul trebuie să treacă. Prima şcoală este cea a suferinţei, pentru că, la început, omul nu poate învăţa decât prin suferinţă. Depinde de fiecare dintre noi cât timp (câte vieţi) vrem să rămânem elevi ai acestei şcoli.

A doua şcoală este cea a învăţăturii şi a înţelepciunii. Elevii cei mai silitori din această şcoală devin învăţători şi pentru alţii.

A treia şcoală este considerată cea mai grea. Este şcoala iubirii. Este vorba de iubirea altruistă şi de recunoaşterea lui Dumnezeu în fiecare om şi în toată creaţia Sa.

Există nenumărate deosebiri şi în privinţa dezvoltării corpurilor subtile.

Cei care lucrează mai mult cu corpurile subtile inferioare (astral şi mental inferior) sunt persoane foarte ataşate de material, posesive, de cele mai multe ori gândesc negativ.

Cei care lucrează mai mult cu corpurile superioare (cauzal, budic şi atmic) au o deschidere spre semenii lor, au dezvoltat nenumărate…continuare

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.