Dr. Alin Popescu, Anca Bejan, Florentina Opris, Rita Muresan, Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Patrascanu, Cristian Pompei si Alexandru Pargaru vin la Body Mind Spirit EXPO Editia Aniversara cu Numarul XX


 

14311317_1085012558213036_7063674370617395411_o

Începând de vineri, 23 Septembrie, in București, la Sala Palatului, se deschide expoziția Body Mind Spirit EXPO, evenimentul anului in materie de dezvoltare persoanală, sănătate și frumusețe.
Vino pe 23, 24 și 25 Septembrie la Sala Palatului din București să celebrăm împreună sănătatea pe toate cele trei planuri: corp, minte și spirit în trei zile pline de armonie si optimism.
Dr. Alin Popescu, medic primar medicina sportiva si actrita Anca Bejan ne prezinta, doar la Body Mind Spirit EXPO Editia XX, reteta “Dietei Minune”.
Alexandru Pârgaru te așteaptă atât la conferința sa din ziua de Vineri, 23 Septembrie, cât și in restul celor trei zile, la standul său.
Camelia Pătrășcanu suține Sâmbătă, 24 Septembrie, în cadrul Body Mind Spirit EXPO,conferința „Fii de admirat, nu de invidiat! ”
Oreste Teodorescu și Doru Bem te invită Duminică, 25 Septembrie, în ultima zi a expoziției, să asiști la conferința “Omul nemuririi și Sensurile Vieții”.
Rita Muresan te asteapta Duminica 25 Septembrie, orele 13:30-14:20 la workshop-ul “Terapia cu ingeri”
Cristian Pompei te invită Duminica, 25 Septembrie la conferința sa, “Remedii pentru trup si suflet”
Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit ( program click aici) , susținute de speakeri de înalt prestigiu, consultând programul disponibil pe site-ul expozitie, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.
Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv pe perioada evenimentului și relazeaza-te în cadrul expoziției asistând la demonstații, workshop-uri, momente artistce și conferințe.
Programul expozițional, programul conferințelor si al momentelor artistice precum si alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției http://www.bmse.ro dar și pe pagina noastră de facebook.
În weekend-ul 23-25 Septembrie, Bucureștiul devine capitala stării de bine, nu rata ultima ocazie din acest an de a te întâlni cu cei mai buni profesioniști din domeniul dezvoltării personale, al sănătății și frumuseții.
Trăiește experiența Body Mind Spirit! Fă-ți timp pentru sănătatea ta, fă-ți timp pentru TINE!

 

 

Fa o poza si da un tag pe FB  Elena Zoltareanu RoReiki, cu bannerul Asociatia Rafael Roreiki si primesti 20% reducere la tabara spirituala Calimanesti 1-4 dec 2016. Vezi programul Body Mind Spirit Expo pe www.rafaelroreiki.com

3 comentarii la “Dr. Alin Popescu, Anca Bejan, Florentina Opris, Rita Muresan, Oreste Teodorescu, Doru Bem, Camelia Patrascanu, Cristian Pompei si Alexandru Pargaru vin la Body Mind Spirit EXPO Editia Aniversara cu Numarul XX

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.