Initiere si seminar Dolphin Reiki


21.10.2013 orele 17:00 – 19:00 Membrii Asociatiei Rafael Roreiki sunt invitati gratuit (chiar si cei care au primit initierea in Dolphin Reiki) iar non-membrii 25 lei/pers.  Delfinii incearca sa refaca starea si sa ne readuca in ambianta intrauterina, lucrand pentru desavarsirea noastra pentru clipele de atunci si cele de acum, vindecand copilul interior.
In cadrul seminarului: cristalele delfinilor, meditatia cu delfini si efectele acestei terapii asupra corpului fizic, astral si emotional.
Recomand (conform unor marturii ale celor ce au devenit mame): chiar viitoarelor mame sa asculte muzica cu sunetele delfinilor, balenelor in perioada sarcinii, si chiar copilul dupa nastere, inca din primele saptamani poate adormi pe astfel de muzica relaxanta. Ascultati muzica cu delfini si in timp ce primiti/oferiti initierea in Dolphin Reiki.
Dolphin Reiki dezvolta telepatia si comunicarea cu animalele, reechilibreaza elementul apa din corpul fizic dar si astral. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet.
Linia de initiere: Mark Apollo Scott – […] – Karyn Maria Lombrea- Ionut Nicolau – Elena RoReiki – numele tau
Informatii suplimentare despre Dolphin Reiki http://www.roreiki.blogspot.ro/p/dolphin-reiki.html
Pentru participare solicitam o donatie de 25 lei catre Asociatia Rafael Roreiki – rafaelroreiki.com pentru proiectul Reiki pentru animale. Donatia se realizeaza in contul Asociatiei sau in ziua evenimentului. Se acorda diploma la cerere. Trimiteti pana la 19 octombrie 2013 ora 21:00, un email la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com cu numele si prenumele.Adresa de desfasurare se comunica celor inscrisi.
Pentru a primi initierea in Dolphin Reiki nu sunt necesare alte initieri. Puteti oferi initierea mai departe altor persoane, iar la distanta initierea altor persoane o realizati daca aveti initierea in Usui Reiki pe simbolul de distanta.
Cu drag si sa aveti in fiecare zi, o zi vesela precum delfinii,
Zoltareanu Elena RoReiki ghid de lumina si maestru reiki  – 0726.877.966
Dedicat Arhanghelului Rafael.

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.