Vino la BIO LIFE & STYLE 2019 stand 245 Asociatia Rafael Roreiki


ROMEXPO organizează, în perioada 30 mai – 2 iunie, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional, două manifestări tematice: TIBCOTârgul internațional de bunuri de larg consum și BIO LIFE & STYLEExpoziția pentru o viață verde.

La BIO LIFE & STYLE 2019 se reunesc producători și distribuitori de produse și servicii care ne ajută să ne menţinem starea de sănătate sau chiar să o îmbunătăţim. Expoziția își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar echilibrat.

Vizitatorii pot achiziționa de la târg produse naturiste, preparate vegane, dulciuri, cosmetice și suplimente alimentare din ingrediente certificate bio, articole hand – made, remedii naturiste, cărți de specialitate și chiar instrumente de gătit în stil sănătos. Toate acestea la prețuri speciale.

Mai mult decât atât, BIO LIFE & STYLE are și o latură informativă, pe parcursul celor 4 zile desfășurându-se o serie de activități conexe destinate publicului interesat.

Acestea sunt concentrate în jurul mai multor teme specifice, precum: parenting alimentar, importanța sportului în viața adulților și a copiilor, alimentația gluten free, cosmetica naturistă, arta culinară, terapia prin parfum și multe altele. În plus, vizitatorii pot lua parte la ateliere de creație, demonstrații culinare și sportive.

De ziua copilului 1 iunie va astepta Elena Zoltareanu Roreiki, terapeut Reiki, cu o surpriza pentru toti copii mari, mici si ..cei interiori 🙂 la conferinta REIKI PENTRU MAME SI COPII, ce o voi sustine de la ora 16:30 in Programul activităților conexe ce poate fi consultat aici:

https://www.bioromexpo.ro/manifestari-conexe/

Detalii suplimentare despre manifestare se regăsesc pe:www.bioromexpo.ro

Multumesc!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.